250g Cha Tou neboli 'čajové hlavy' je v Číně zcela běžne známý a lehce dostupný druh tmavého (shu) pu-erhu, který vzniká samovolně důsledkem působení tlaku a tepla na dnech hromad čaje při procesu wo dui ('vlhčení hromádek'). K výrobě byly použity cha tou z produkce pu-erhů naší edice z Wu Liang Shan 2012. V tomto případě byly cha tou před slisováním silněji napařeny a až poté slisovány. Díky tomu téměř nelze rozpoznat původní 'čajové hlavy' použité k lisování. Na druhou stranu ale z čaje dostaneme maximum, neboť cha tou se obvykle ani po mnoha zalitích samy od sebe nerozpadnou. Nálev temně červené barvy a nasládlé vůně. Chuť je až smetanově hladká a přesto plná, komplexní, příjemně osvěžující a nasládlá s dlouhou vydrží na mnoho a mnoho nálevů.