50 nebo 100gPůvodně se 'Bao se na Taiwanu říkalo všem čajům baleným do papíru, bez ohledu na jejich druh a kvalitu. Postupem doby se ale ten název začal používat spíše v případě určitých druhů čaje – světlých, lehce fermentovaných oolongů. Taiwanští odborníci občas doposud mluví o Bao Zhongu (pozor na zkomolený evropský přepis 'Pouchong') i v případě jiných polofermentovaných čajů s lehkou oxidací (dokonce i z pevniny). Za konkrétní sortu oolongu můžeme považovat ale jen ty nejlepší a nejdražší Bao Zhongy, které se vyrábějí na severu Taiwanu v oblasti hory Wen Shan. Tyto čaje mají podobné tvarové zpracování lístků jako útesové ulunské čaje z pevniny (Wu Yi Yan Cha) – lístek je podélně zkroucen, a stupeň oxidace (fermentace) přibližně jako Gao Shany z Nantou. Bao Zhongy jsou velmi kvalitní čaje, ale také velmi vzácné – za originální Bao Zhong můžeme považovat jen čaj z Wen Shanu. Náš Wen Shan Bao Zhong je nejen autentický čaj původem z Wen Shanu, ale pochází přímo ze srdce této oblasti, kolébky této sorty vůbec – Pin Lin. Vůně tohoto čaje připomíná jarní kvetoucí louku, chuť je sladká a příjemná, absolutně zbavena jakýchkoliv náznaků trpkosti. Aftertaste čaj zanechává lehký, květinový a radostný. Účinek má osvěžující a tonizující.