50 nebo 100g An Xi Huang Jin Gui [An Si Chuan Tin Guj] – „Zlatý Skořicovník z An Xi“. Nádherný čaj z proslulé horské oblasti An Xi, vznikl o něco později než Tie Guan Yin – až v 19. století. Podle legendy první keře tohoto čaje s delšími nažloutlými listy byly darovány taoistou na svatbu novomanželům z rodin Yan a Wei, což se pokládá za velice štědrý a dobrý dar. Čaj z těch keřů měl tak zářivě zlatou barvu, nádhernou chuť a hlavně vůni „dosahující nebe“, že hned dostal i další jméno – Huang Dan – „Zlatá Znamenitost“. Listy tohoto čaje se zpracovávají podle technologie Tie Guan Yin, ale odrůda je jiná, list je jemnější a hlavně menší (už to nejsou „hlavy vážek“ ale spíše menší kuličky). Čaj je velice výrazný a květinový, ale nejen to – najdete v něm i horské bylinky, i lesní jahody i karamelovou sladkost.