| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Króča | # Zasláno: 10 Kvě 2009 16:29 Citát Ohodnoťte jednotlivé whisk(e)y které pijete nebo jste pili a podělte se tak s ostatními o vaše dojmy:-) |
| Króča | # Zasláno: 10 Kvě 2009 16:30 Citát Dnes jsem se na odpolední procházce zastavil v jednom baru, bych okusil něco pro mne nového..volba padla na Canadian Club 12Y..zde je moje hodnocení: VŮNĚ(jemná, lehká):pražené vlašské ořechy, mléčná čokoláda a také trochu rozkvetlá louka.. Po cvhíly co se whisky jakoby ve sklenici \\\"nadechla\\\" ,objevilo se navíc aroma čerstvých švestek či podobného ovoce. CHUŤ(celkově slabá a krátká): převládající dubové dřevo nad \\\"připálenou karamelou?\\\" + náznak kořenitosti. DOKONČENÍ(rychle nastupující, hřejivé a překvapivě dlouhé):nad kořením dominuje tvrdé dřevo(možná ještě součást samotné chutě?), které se usadí na patře a jen částečně se přeliná do velmi lehké nasládlosti. Sečteno podtrženo: neoslovila mne,čekal jsem víc,zklamání - už se k ní nejspíš nevrátím. |
| Króča | # Zasláno: 18 Kvě 2009 15:29 Citát Tak to jsem vážně nečekal:-( skoro 50 lidí navštívilo toto forum a ani jeden příspěvek? Nechce se mi věřit, že by sem chodili jen lidi, kteří whisky nepijou.. Nebo že by jste si netroufli cokoli ohodnotit? Já také teprve s whisky začínám, ale kdo se bojí, nesmí do lesa.. a kdo whisky nezkouší hodnotit, tak nevím proč ji pije.. vždyť je to tak úžasný nápoj, kde si každý může najít to svoje!!A podělit se o zkušenosti je přeci radost..Tak žádné obavy a směle přispívejte, zkazit nemůžete přeci nic:-) |

770 Kč
732 Kč (5%)

242 Kč
230 Kč (5%)

198 Kč
188 Kč (5%)

39 Kč
37 Kč (5%)

484 Kč
460 Kč (5%)

330 Kč
314 Kč (5%)