| Autor | Zpráva |
|---|---|
| medvedbalu | # Zasláno: 17 Lis 2007 18:30 Citát Dobrý den, můj syn bude mít 25. prosince 1. narozeniny. K narozeninám bych mu chtěl dát 12-ti letou whisky Chivas Regal, protože mám za to, že je jedna z nejlepších (také mi nejvíc chutná). Tuto lahev bych chtěl uchovat a otevřít až na jeho osmnácté narozeniny. Můj dotaz zní, jestli je takto dlouhá archivace technicky možná, jestli z lahve nebude pomalu pomalu něco unikat a jestli se tento druh whisky k tomuto účelu hodí. Popřípadě mi dejte tip jak archivovat nebo kterou značku si koupit - vyzkouším jí a jestli mi bude chutnat, tak klidně změním plány. Předem děkuji. |
| Anonymní | # Zasláno: 22 Lis 2007 20:27 Citát Chivas je skotská míchaná whisky. Je velice jemná ale postrádá vše co je na skotské whisky zajímavé. Já osobně bych doporučil Aberlour nebo Higland park které jsou rovněž jemné ale již složitější. Na webu najdete jistě mnohé zajímavé whisky, pro jemnou whisky zkuste oblast Speyside. Whisky v zavřené lahvi nezraje a ani se nekazí. |
| medvedbalu | # Zasláno: 26 Lis 2007 10:51 Citát Díky za odpověď. Jen mi šlo o to, jestli přes kovový uzávěr nebude nic unikat, co by mohlo whisky po letech znehodnotit. Za tipy děkuji. Mohl by mi ještě někdo doporučit nějaký dobrý bar v Praze, kde bych je mohl ochutnat? Nechce se mi kupovat celou lahev. Děkuji. |
| Anonymní | # Zasláno: 9 Říj 2008 20:41 Citát Já jsem se chtěl zeptat jak skladovat zavřené lahve. Vydrží desítky let pokud je nebudu mít na slunci při pokojové teplotě? Chtěl bych si udělat takovou menší sbírku a nevím jestli se nezkazí. Díky |

274 Kč
246 Kč (10%)

228 Kč
205 Kč (10%)

40 Kč
36 Kč (10%)

456 Kč
410 Kč (10%)

342 Kč
308 Kč (10%)

570 Kč
513 Kč (10%)